Hallitus

Marina Timmerpakka,toimii yhdistyksessä puheenjohtajana ja koiravarauksista vastaavana.
Olen asunut yli kymmenen vuotta Etelä-Pohjanmaalla, mutta alun perin olen pietarilainen. Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi sileänkarvainen collie uros Erpi ja rescue sharpei mix narttu Nala.
Olen työskennellyt monta vuotta ihmisten parissa, mutta viime vuosina olen myös hyvin kiinnostunut eläinpsykologiasta ja erityisesti koirien käytöksestä. Pidän kovasti myös erilaisista koiraharrastuksista, mm. koirani kanssa olemme harrastaneet tottelevaisuutta ja agilitya. Eläinsuojeluun ja rescue koiriin ensimmäisen kosketukseni sain muutama vuosi sitten kun olin lomalla Abkaziassa. Siellä olin kauhistanut eläinten tilanteesta ja päätin tehdä asialle jotain. Näin matkani rescuetoimintaan on alkanut. Tällä hetkellä työstäni rescueyhdistyksessä on muotoutunut minulle elämäntapa. Uskon siihen, että jokainen eläin taustasta ja rodusta riippumatta ansaitsee rakkautta, turvallisuutta ja pysyvää kotia.
Yhdistyksen puheenjohtajana pidän erittäin tärkeänä tehtävänä vaikuttaa ihmisten negatiivisiin ennakkoluuloihin kodittomia koiria kohtaan ja pyrin levittämään todellista tietoa niistä. Yhdistyksen puheenjohtajana kiinnitän myös paljon huomiota yhteistyöhön koiratarhojen ja kotihoitopaikkojen kanssa.Minulle on erittäin tärkeä, että yhdistyksemme toiminta perustuu neljään tärkeään periaatteeseen eli ammattitaitoisuuteen, avoimuuteen, diplomaattisuuteen ja vastuuntuntoisuuteen. Uskon, että juuri nämä periaatteet auttavat yhdistystämme toimimaan eläinten parhaaksi.

Senja Heikkinen, yhdistyksen varsinainen jäsen.

Olen muuttanut Venäjältä Suomeen vuonna 2006. Perheeseeni kuuluu mies, kaksi pientä lasta ja rescue koira Netta, joka tuli meille Viipurin kodittomien koirien tarhalta v. 2009. Olen työskennellyt ohjaaja-perhetyöntekijänä vuodesta 2012 samassa työpaikassa. Suomessa olen valmistunut sosionomiksi vuonna 2013 ja vuonna 2017 olen hakenut amk:n ylemmän tutkinnon. Venäjällä valmistuin Petroskoin yliopistosta (englannin kielen opettajaksi) ja Moskovan Akatemiasta (juristiksi).

Yhdistystoiminnassa olen ollut vuodesta 2010 ja kaikki alkoi siitä, että olimme päättäneet ottaa koiran perheeseemme. Viipurissa kävin tarhassa ensimmäistä kertaa elämässä, jonka jälkeen jäin miettimään kodittomien eläinten todellista tilannetta Venäjällä ja minkälaisia ratkaisuja voisi olla siihen. Vaikka rakkaus eläimiä kohtaan on ollut lapsuudesta asti, en ollut koskaan tiennyt kodittomien eläinten tilanteesta kokonaisuudessa enkä ongelman vakavuudesta. Halu auttamaan oli suuri ja päädyin yhdistystoimintaan, jossa olen ollut vuodesta 2010 lähtien.

Yhdistyksemme toiminnassa on tavoitteena auttaa Venäjän tarhoissa olevia koiria löytämään pysyvän kodin ja toisena tavoitteena on vaikuttaa kodittomien koirien huonoon tilanteeseen yhdistyksen mahdollistamalla tavalla.